کار در کویت

هر ساله ذخایر عظیم نفت کشور و فرصت های بزرگ کاری، هزاران خارجی را که مایل به کار در کویت هستند، به این کشور می کشاند. این مقاله  اطلاعاتی درباره مجوزها، آداب و رسوم کسب و کار و موارد دیگر  در کویت در اختیار شما قرار می دهد.

زبان و تجارت در کویت

صنعت نفت همچنان ستون فقرات اقتصاد کویت است. کویت با یکی از کمترین نرخ بیکاری در سراسر جهان و عدم پرداخت مالیات بر درآمد شخصی، یک بازار کار جذاب برای مهاجران فراهم کرده است.

به دلیل اینکه بسیاری از شرکت های چند ملیتی در کویت فعالیت می کنند بیشتر با زبان انگلیسی که زبان بین المللی تجارت است فعالیت می کنند و  نیازی به دانستن زبان عربی در این بخش ها دیده نمی شود. هرچند دانستن زبان عربی شما را در حرفه ای که دارید موفق تر خواهد کرد.

جمعیت کم و منابع زیاد کویت را تبدیل به یکی از ثروتمند ترین کشورها نسبت به جمعیت کرده است. تا جایی که کویت پس از قطر در جایگاه دومین کشور ثروتمند(نسبت به جمعیت) حوزه خلیج فارس است. کویت دارای اقتصاد ثروتمند و نسبتا باز است که عمدتا به منابع نفتی عظیم کشور وابسته است. نرخ بیکاری در کویت حدود 2 درصد است که یکی از کمترین نرخ های بیکاری در جهان می باشد.

در اقتصاد پر رونق کویت نیروی متخصص با آغوش باز پذیرفته می شود. البته این فقط مربوط به فعالیت کاری در کویت است. و حق شهروندی با توجه به محدودیت های خرید ملک در کویت به ندرت اتفاق می افتد.

صنایع اصلی در کویت

اقتصاد کویت تحت تاثیر صنعت نفت قرار دارد.  ذخایر نفت خام کویت حدود 104 میلیون بشکه است که این مقدار بیش از 8 درصد ذخایر نفت سراسر جهان است. نفت نزدیک به نیمی از تولید ناخالص داخلی کویت و بیش از 90 درصد درآمد دولت را شامل می شود. بسیاری از مهاجران کار در کویت در این بخش مشغول به کار هستند.

بخش تولیدی نیز تحت تأثیر محصولات نفتی قرار دارد و عمدتا صادرات محور است. زمینه های رشد در صنایع خدماتی، املاک و مستقلات، خدمات تجاری و مالی فراهم است. که در زمینه های ذکر شده نیز فرصت های مناسبی برای نیرو های کار خارجی در کویت وجود دارد.

همانطور که کویت تقریبا هیچ زمینۀ کشت زراعی ندارد، کشاورزی صنعت بسیار ضعیفی در این کشو است. دولت بیش از 95 درصد مواد غذایی خود را وارد می کند. تنها استثنا صنعت ماهیگیری است، زیرا غذاهای دریایی در آب های ساحلی کویت به وفور یافت می شود.

گرفتن مجوز کار شما

تمام مهاجرین، به استثنای اتباع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج (GCC)، باید قبل از اینکه بتوانند در کویت کار کنند، مجوز کار را دریافت کنند. مجوز کار تنها در صورتی صادر می شود که مهاجرین دارای یک پیشنهاد کاری ( Job Offer) معتبر باشد. دریافت پیشنهاد کاری از کویت یکی از زمینه های فعالیت کاریابی بدون مرز مهاجر است.

کشوری بدون مالیات بر درامد

اکثر مخارج دولت کویت از درآمدهای نفتی تامین می شود. مالیات، منبع دیگر درآمد دولت کویت است. با این وجود حتی برای افراد خارجی که در کویت کار می کنند مالیاتی بر درامد وجود ندارد.

تنها کسانی که مسئول پرداخت مالیات بر درآمد هستند شرکت های خارجی هستند که در کویت کار می کنند. نرخ مالیات بر درآمد شرکت های خارجی در حال حاضر 15٪ است.

کلام آخر

کویت مقصدی مناسب برای افرادی است که به دنبال توسعه حرفه خود در حوزه خلیج فارس هستند. برای پیدا کردن کار در کویت می توانید فرم ثبت نام سامانه کاریابی بین المللی را در اینجا پر کنید و در قسمت کشور انتخابی کویت را یکی از گزینه های مهاجرت خود قرار دهید.

ثبت نام در سامانه کاریابی بین المللی